HOLLYWOOD CHICKEN & PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hollywood Chicken & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 19:15 Lekker, mooi op tijd. Portie kapsalon was wel erg magertjes deze keer
24 apr 2024 om 12:27 We hebben 2 uur gewacht op onze bestelling. Was blijkbaar erg druk op dinsdagavond tussen 23:00 en 01:00
19 apr 2024 om 21:50 Hollywood Chicken & Pizza heeft onze verwachtingen overtroffen vanavond! De snelle bezorging verraste ons, vooral omdat we een grote groep waren. De burger menu's waren een nieuwigheid voor ons maar we werden weggeblazen door de heerlijke smaken!
19 apr 2024 om 20:51 IK WIL WETEN WIE HEEFT DEZE ETEN GEMAAKT? WIE WIE?? het was de beste burger ooit dankjewel hollywood!!
2 apr 2024 om 9:13 Alles was slof, niet lekker en smaakte alsof frituurvet jaren lang niet was vervangen. Geen aanrader.
29 mrt 2024 om 21:00 Pizza was slap en koud en heel weinig beleg. Duurde 1,5 uur voordat er bezorgd werd, de app gaf 20 minuten eerder aan.
26 mrt 2024 om 21:17 Jammer ik had voor 19.00 besteld kwam een klein half uur te vroeg voor dat we allemaal thuis waren en konden eten was het koud
24 mrt 2024 om 4:37 Altijd lekker en een hele vriendelijke bezorger! Tot snel
23 mrt 2024 om 20:52 5 over 6 besteld, was er rond kwart voor 8. Patat helemaal koud en stijf. De ribs waren wel goed op smaak.
22 mrt 2024 om 16:43 Heeerlijk!
21 mrt 2024 om 1:38 Zeer goede kwaliteit bestel hier zeker vaker!
11 mrt 2024 om 21:50 Beste kapsalon van de omgeving, en goeie porties.